Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä ksmratina

Hatanpään valtatiellä alkoivat ratikkatyömaan mukanaan tuomat muutokset. Kaikkiin liikkeisiin, koteihin ja työpaikkoihin on kulkureitit turvattu kuitenkin koko rakennusajan. Lopputuloksena on hieno, uusittu Hatanpään valtatie, jonne pääsee kulkemaan myös ratikalla. Tavoitteena on tehdä Suomen parhaan kaupungin keskustasta vieläkin parempi! Ratinan porukka odottaa ratikkaa hymy huulilla. Tampereen Ratikka on lajinsa ensimmäinen. Muita tamperelaisia #lajinsaensimmäisiä ovat mm. Suomen vanhin jäähalli Hakametsä, mustamakkara, NMT-puhelu ja sähkövalo. Myös meidän 100% suomalainen kalatiski on lajinsa ensimmäinen. Haluamme tarjota mahdollisuuden herkutella suomalaisella kalalla ympäri vuoden! Olemme kehittämässä suomalaista ruokakulttuuria kestävään & vastuulliseen suuntaan ja tahdomme tukea kalastusta elinkeinona. Tervetuloa siis ostoksille Ratinaan! #tampereenratikka #ratikkaaika #ratikantarina #hatanpäänvaltatie #tampere #omatampere #lajinsaensimmäinen #kotimainenkala #sataprosenttisestisuomalainen #kotimainenkala #ruokakulttuuri #kestävä #vastuullinen #vastuullisestipyydetty #herkkutori #palvelemmeparemmin #keskelläkaupunkia #ratinaalisiaratkaisuja #ksmratina

ksmratina (@ksmratina) julkaisi Instagramissa