Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram shot by lauraelinag

English below Teossarjan “Flowers and plants” ohella teen monenlaisia töitä. Ja tässä on yksi niistä- unelma projekti jossa pääsin suunnittelemaan Tampereen uuden raitiovaunun istuinpenkkien kuosin! Oli suuri kunnia tulla valituksi tähän tehtävään niin monen lahjakkaan suunnittelijan joukosta. Eilen kuosi esiteltiin medialle ja minä pääsin myös näkemään sen livenä ensimmäistä kertaa. Ja se näytti niin hyvältä! Tavoitteenani oli suunnitella raikas ja ajaton kuosi, joka ilahduttaa matkustajia vielä vuosienkin päästä. Odotan innolla että ratikka rupeaa liikennöimään. Besides my Blue flowers and plants I do many different kind of projects. This is one of them: dream job- print design for brand new tram way of city of Tampere. What a honor to have got to design this print. Yesterday the print was presented to the press and I got to also see the print for the first time in action. And it looked good. Cant wait to take a ride with the tram!

lauraelinag (@lauraelinag) julkaisi Instagramissa