Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Vaunu 8 lähdössä opetusajoon - Turvallista matkaa! 👌🚋 Viime viikolla Tampereen Ratikan uusien kuljettajien kurssi eteni siihen vaiheeseen, että oppilaat saivat siirtyä opetusajoon välille varikko-Hervantajärvi. 😍🔥 Saimme olla kyydissä, kun Patrik, Atte, Leevi, Lola, Luca, Nano ja Sini hyppäsivät Ratikan puikkoihin kouluttaja Kimmon johdolla. 🤗🙌 Raitiovaununkuljettajan koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, joka kestää noin 6 kuukautta. Tiivistahtisesta koulutuksesta suurin osa on työssäoppimista, kuten juuri ajoharjoittelua. Uusimmalla kurssilla on 19 oppilasta. @vrmatkalla #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #koulutus #ratikantekijät #raitiovaununkuljettaja #opetusajo

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa