Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Tulisipa äkkiä pimeää! 😍 Sokoksen ja Stockmannin sisäänkäyntien katosten päälle sekä Koskipuiston Puisto-ravintolan kattotasanteelle on asennettu nämä kymmenen valovoimaista Kyytiläistä, jotka odottavat jo Tampereen Ratikkaa saapuvaksi. Kyytiläiset-valotaideteos on osa Ratikan taiteen kokonaisuutta ja Tampereen Valoviikkoja. Lue lisää teoksesta Tampereen Ratikan sivuilta. 📸 Annukka Larsen, WSP #tampere #tampereenratikka #valoviikot2019 #tampereenvaloviikot #ratikantaide #valotaide #visittampere #tampereenkaupunki #kyytiläiset #wspdesignstudiofi #tampereenvera #mkillumination #eloliiv #lightart #Finland #visitfinland #thisisfinland #discoverfinland