Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Pieni tunnelmapalanen eiliseltä, ole hyvä 🥰Taideratikan pop-up-esitysten sarja polkaistiin käyntiin eilen illalla TAMK Musiikin opiskelijoiden Jukka-Pekka Nakarin ja Jussi Sippolan "Ratikka ei ole vain Ratikka" -installaatioteoksella. Matkustajilta saimme iloisesti yllättyneitä reaktioita ja esityksille toivottiin jatkoa. Sitä on luvassa! ☺️ ✅ Esitys kuullaan vielä toistamiseen taideratikassa huomenna, pe 8.4. ✅ Tänään taideratikassa esiintyy TAMK musiikin opiskelija Teresa Vellacott. ✅ Huhtikuun esitykset ovat osa Tampereella käynnissä olevaa Tampere Biennale -festivaalia. 🎨🎶🚋 ✅ Taideratikan pop-up-esityksiä pääset fiilistelemään noin klo 18-20 linjalla 3. 🚃 ✅ Tuotamme tapahtumia yhdessä Pirkanmaan festivaalien joka kuukausi syksyyn asti! ✅ Anna sinäkin meille palautetta konseptista. Kehitetään sitä yhdessä 👉https://www.tampereenratikka.fi/taideratikka Tervetuloa nauttimaan kaupungin liikuttavimmasta taidekattauksesta - matkalipun hinnalla! 🚃🎨🎭🎶 Video: @pasitiitola #tampereenratikka #ratikka #taideratikka #ratikantaide #popup #tamperebiennale #pirfest #tamk #taide #visittampere #visitfinland #finland #tram #art

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa