Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Oi, mikä meininki ja tunnelma taideratikassa ❤️ 💃 😍 Eilen 16.8. Ratikan linjalla 3 nähtiin Tanssivirtaa-festivaalin upea pop-up-esitys, jossa Tanssiteatteri MD:n Klaara Haapanen ja Joel Alalantela tulkitsivat Lauta – The Board -teoksen punaisissa asuissaan. Vau kerta kaikkiaan! Seuraavan kerran tanssi virtaa keskustasta Hervantaan ja takaisin torstaina 18.8., jolloin tanssivat hahmot hyppäävät taideratikan kyytiin Pyynikiltä klo 11.08. Tervetuloa mukaan! 😍 Yhteistyössä: @pirkanmaanfestivaalit @tanssivirtaatampereella @tanssiteatterimd Tanssijat: @klaaramatleena dance_joel Kuvat ja video: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #tampereenratikka #taideratikka #ratikantaide #tanssivirtaatampereella #tanssiteatterimd #lautatheboard #pirkanmaanfestivaalit #tampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa