Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Särkänniemeen! 🚋🎢 Repost @nysse.fi Toukokuussa Särkänniemi-rannekkeet sisältävät myös Nysse-matkat! 🤩🚌🚋🎢 Nyssen ja Särkänniemen viime vuoden lopulla aloitettu yhteistyöpilotti jatkuu. 🚍 Pilottina Särkänniemen verkkokaupasta ostetut ja ostohetkellä toukokuun vierailupäivään sidotut Särkänniemi-rannekkeet sisältävät matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja Ratikoilla. Etu koskee sekä uusia tilauksia että jo aiemmin toukokuun päiville ostettuja Särkänniemi-rannekkeita. ✔️ Edun saa kyseisen päivän Särkänniemi-rannekkeella tai sähköpostiin tulleella Särkänniemi-rannekkeen lipputoimitusviestillä, ja sen käyttäminen on helppoa: lipputoimitusviestissä tai rannekkeessa oleva QR-koodi leimataan suoraan bussin tai ratikan lippulaitteella. Matkustusoikeus on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä aina kyseiseen Särkänniemi-rannekkeeseen sidottuna päivänä klo 9.00 alkaen puoleen yöhön asti. 👉 Lue tapahtumalipun käytöstä nysse.fi/tapahtumalippu Kuva: Särkänniemi #TampereenRatikka #Nysse #Särkänniemi #tapahtumalippu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa