Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

2200 kertaa kiitos! ❤🥰 Otetaan takaisinheitto viime lauantaille, kun meidän varikolla oli avoimet ovet! Yleensä raitiovaunujen kotipesä on suljettu yleisöltä, mutta nyt järjestimme Tampereen päivän kunniaksi mahdollisuuden tutustua tiloihin, Ratikan tekijöihin ja tietenkin itse raitiovaunuihin. 🚋 Vierailijoita oli paikalla sankoin joukoin, yhteensä 2200 henkilöä neljän tunnin aikana! Olipa mahtavaa, kun kävitte meillä kylässä. Meitä hymyilyttää vieläkin! 🤗 👏 Huomasithan, että myös nettisivuillamme voi tutustua varikkoon ja sen toimintaan? Linkki esittelyyn löytyy profiilin linkkipuusta. Kuvat: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #varikko #avoimetovet #Tampereenpäivä #throwback

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa