Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

"Raiteilla kolke Tampere kiitää ohi Kohta kotona" 🚋🚋🚋🚋 Tämä haiku on kotoisin Lukas Jokilehdon kynästä ja se koristaa Tampereen Ratikan ikkunaa. Se on yksi teos Ratikan sanataiteessa, joka kiertää vaunujen ikkunoita. Tekstejä on kuusi erilaista ja ne on kirjoitettu ikkunoihin erityisellä Hervanta-fontilla. ✒🎨 Tekstien kirjoittajina on sekä nimekkäitä tamperelaisrunoilijoita että nuorempia kirjoittajia, joiden tekstit valikoituivat mukaan kilpailun kautta. Lue lisää sanataiteesta Ratikan nettisivuilta: tampereenratikka.fi/pysakki/ratikan-sanataide Hyvää maailman runouden päivää! 🌸🌸 #TampereenRatikka #ratikantaide #ratikka #liikennöinti #runous #sanataide #raitiovaunu #tampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa