Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taideratikan pop-upit tekevät paluun! 🎭 🚋 Yksi Tampereella liikennöivistä Ratikoista on taideratikka, jonka kyljissä nähdään puolen vuoden välein vaihtuvia taideteoksia. Viime vuonna taideratikassa päästiin nauttimaan myös lyhyistä pop-up-esityksistä, joita nähtiin viiden kuukauden ajan. 🎷🎙 Nyt syyskuussa pop-up-esitykset tekevät paluun ja niitä nähdään marraskuun loppuun asti. Esitysten teemana on ”Tamperelaiset legendat”. Pop-up-esitykset ovat lyhyitä n. 10–30 minuutin mittaisia esityksiä, joiden tarkkaa sisältöä ei paljasteta etukäteen matkustajille. Tutustu esityksiin sivuillamme tampereenratikka.fi @pirkanmaanfestivaalit @teekkarikuoro @tampereentaidemuseo @lostinmusicfestival @sarkanniemi @tamperejazz @ttteatteri Taideratikan mahdollistavat: @optampere @tamperekaupunki @lummeenergia @vincit_plc #TampereenRatikka #taideratikka #tampere #taide

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa