Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tunnelmia taideratikasta! 🎷🎵😍 Eilen Ratikassa nähtiin ja kuultiin jotain aivan ainutlaatuista, kun runo- ja jazzorkesteri Pelle & Romantiks piristi matkustajien perjantaita pop-up-esityksellä. Elävää runoutta ruuhkassa, olipa mahtavaa! Yhtyeen kokoonpanossa musisoivat Ville Rauhala (kontrabasso), Sami Sippola (saksofoni) ja runoilija Toni Lahtinen (lausunta). Esitys oli osa Annikin Runofestivaalia ja se toteutettiin yhteistyössä Pirkanmaan festivaalien kanssa. Suurkiitos yhteistyöstä @pirkanmaanfestivaalit ja @runofestivaali! Taideratikan pop-up-esityksiä on vielä tässä kuussa luvassa lisää, seuraavana vuorossa Fest Afrika! Lue lisää tampereenratikka.fi/taideratikka Näitkö eilisen esityksen? Mitä pidit? 🥰 #tampereenratikka #ratikka #taideratikka #ratikantaide #popup #runofestivaali #pirfest #tamk #taide #visittampere #visitfinland #finland #tram #art

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa