Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tanssivirtaa Tampereella ja Ratikassa! 💃🚋 Ensi viikolla luvassa on taas taideratikan pop-up-esitys, juhuu! 🙌 Nyt festivaaleissa vuorossa on Tanssivirtaa Tampereella. Tanssiteatteri MD:n tanssijat esittävät teoksen Lauta – Board. Punaisiin pukeutuneet hahmot esittävät vakavan humoristisia liikkeellisiä puheenvuoroja liikkuvassa ratikassa. ✨ Esitys nähdään Ratikan 3-linjalla 16.8., 18.8., 23.8. ja 24.8. noin klo 11-13. ✨ Taide-elämys matkalipun hinnalla ja vielä useampana päivänä, mahtavaa! 👏 😍 @pirkanmaanfestivaalit @tanssivirtaatampereella @tanssiteatterimd #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #pirkanmaanfestivaalit #popup #TanssiteatteriMD #TanssivirtaaTampereella

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa