Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Matkan sujuvuus voi joskus olla hyvin pienistä asioista kiinni. Siksi matkustajien palaute on kullanarvoista! 💡🚋 Tampereen Ratikka on tehty käyttäjiä varten ja tamperelaisilla on ollut iso rooli sen suunnittelussa. Kaksi vuotta sitten tammikuussa 2021 kyytiin otettiin ensimmäiset testimatkustajat! 🙌 Testimatkustajien tehtävänä oli varmistaa, että Ratikalla matkustaminen on pienintä piirtoa myöten helppokäyttöistä, ymmärrettävää ja esteetöntä kaikille. 🎯🔎 Testimatkat tehtiin tammi-maaliskuussa ja niillä testattiin muun muassa siirtymistä pysäkiltä raitiovaunuun, matkantekoa liikkuvassa ratikassa, maksamista ja matkustajainformaatiota. Testaajien haku sai huiman suosion, vapaaehtoisia matkustajia ilmoittautui mukaan melkein 2000! Matkustajat valittiin arpomalla. Olitko kenties testaamassa Ratikkaa ensimmäisten joukossa? 🚋🙋 ♀️🙋 ♂️ Kuvat: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #throwbackthursday #takaisinheitto #ratikka #raitiovaunu #esteettömyys #matkustuskokemus #testimatkustaja #joukkoliikenne #asiakaskokemus #nysse #tram

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa