Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Asiakastyytyväisyys Ratikkalinjoihin on kasvanut edelleen! 💪🙌 @nysse.fi seuraa säännöllisesti asiakkaidensa tyytyväisyyttä joukkoliikenteeseen. Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla (tammi-kesäkuu) yleisarvosana Nysse-alueen ratikkalinjoille oli asteikolla 1-5 mahtava 4,4! 🤩 🚋 Parhaimman tuloksen saivat kuljettajat, pysäkkien kunto ja turvallisuudentunne (4,7). 🚋 Ratikan kyydissä tyytyväisimmät asiakkaat olivat nyt 45–64-vuotiaat. 🚋 Kyselyn mukaan tammi-kesäkuussa 2023 suositelluimpia Nysse-linjoja olivat ratikkalinjat 3 ja 1, bussilinja 2 ja liityntälinja 18. Lue koko uutinen nettisivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista Kuva: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #tampere #Nysse #asiakastyytyväisyys

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa