Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Fest Afrikan rytmejä Ratikassa maanantaina! 🥁 🎵 Seuraava taideratikka-keikka lähestyy kovaa kyytiä. Maanantain 30.5. pop-up-esityksessä vuorossa on Fest Afrika! Hyppää nauttimaan musiikista linjalle 3 noin klo 18-20, jolloin ratikkamatkaasi ilahduttaa ISMAILA SANÉ yhtyeineen. Luvassa on mahtava kattaus afrikkalaista musiikkia tamperelaisen Ismaila Sanén johdolla. Ismaila on syntyjään senegalilainen muusikko, joka tunnetaan monista yhtyeistä Suomessa ja maailmalla. Perkussionisti ja vokalisti Sanén ohella kokoonpanon muodostavat vokalisti Sofy Kap, basisti Ari Hossi, sekä saksofonisti Tuure J. Mäkinen. Tervetuloa kyytiin! 🎷🎤 @festafrika @pirkanmaanfestivaalit #tampereenratikka #ratikka #taideratikka #ratikantaide #popup #festafrika #pirfest #festivaalitraiteilla #taide #visittampere #visitfinland #finland #tram #art

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa