Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Nyt on väkeä! 😍🚋 Tänään suoritimme Hervannassa Ratikan ruuhkatestin eli testasimme matkustajien avulla täydessä Ratikassa matkustamista ja asiakaskokemusta. Testin tarkoituksena oli saada tietoa mm. ratikkamatkustamisen tilanteista ja matkustajalaskentajärjestelmän tarkkuudesta. Tavoitteena on entistä parempi matkustuskokemus myös ruuhka-aikoina. 🤩💖 Lue uutinen ruuhkatesteistä Ratikan nettisivuilta osoitteessa tampereenratikka.fi/ajankohtaista. Kiitos kaikille osallistujille, oli lämmin ja leppoisa tunnelma! 🤗 Mukana ruuhkatestissä: @nysse.fi @vrmatkalla @skodagroupnorth @tampereuni @vttfinland Kuvat: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #liikennöinti #ratikkaaika #ruuhka #hervanta #nysse #matkallakanssasi

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa