Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Karmivaa karnevaalitunnelmaa taideratikan pop-up-esityksessä keskiviikkona ja torstaina! 💃👻 Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syksyyn. Virittäydy karnevaalitunnelmaan LundDancen ja Särkänniemen tarjoamalla elämyksellisellä teemaan sopivalla performanssilla. Keskiviikon esitys starttaa Uintikeskuksen pysäkiltä kohti Hervantaa kello 18.12. 🚋 Ratikka tuo perille Karmivaan karnevaaliin säällä kuin säällä, sillä Särkänniemen oma ratikkapysäkki on nyt auki! Neonvaloissa pyörivät laitteet, iloinen karnevaalitunnelma, monipuolinen ohjelma ja selkäpiitä karmivat kauhualueet takaavat kävijälle ikimuistoisen elämyksen. Karmivan karnevaalin tapahtumapäivät ovat 6.–8.10. ja 12.–21.10.2023. 🎡🎢 @sarkanniemi @lunddance @pirkanmaanfestivaalit #TampereenRatikka #taideratikka #popup #karmivakarnevaali #särkänniemi

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa