Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Miau, mikä kattiratikka! 😻🐈 Tampereen taideratikka on saanut ylleen uuden taideteoksen. Huomisesta lähtien liikenteessä nähdään Milla Vuorelan ilmeikkäistä kissoista koostuva teos, jonka nimi on 151 matkustajaa. Taideratikassa ovat mukana @tamperekaupunki, @lummenergia, @optampere sekä @vincit_plc Tiistaina 29.11. taideratikka kulkee linjalla 1 Sorin aukion ja Taysin välillä. Vaunu lähtee linjalle klo 4-5 aamulla. Löydätkö joukosta omaan tunnetilaan sopivan kissan? 🙀😺 Kuva: Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy Linkki uutiseen bion linkkipuussa 👆 #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #kissaratikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #joukkoliikenne #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa