Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Turvallisesti perille! 🚋🚸 Tällä viikolla vietetään valtakunnallista liikenneturvallisuusviikkoa, jonka teemana on "turvallisesti perille". Pidetään kaikki yhdessä huolta, että lapset ja nuoret pääsevät turvallisesti perille niin kotiin, kouluun kuin harrastuksiinkin. ❤️🚦 Tampereen Ratikalla on oma liikenneturvallisuussivu, jossa on esimerkiksi koululaisille sopivaa materiaalia. Niiden avulla on helppo kerrata Ratikkakaupungin liikennesääntöjä. 👉 tampereenratikka.fi/tampereen-ratikka/liikenneturvallisuus Ratikan tärkeät vinkit: ❗ Ylitä raitiotie turvallisesti suojatien tai ylityspaikan kohdalta ❗ Älä koskaan oikaise pysähtyneen Ratikan edestä tai takaa. ❗ Ole aina varovainen rataa ylittäessäsi, katso molempiin suuntiin, äläkä ryntää radan yli ❗ Raitiovaunu ei voi väistää sinua, koska se kulkee raiteilla ❗ Raitiovaunu on hiljainen, joten sitä ei välttämättä kuule etukäteen ❗ Muista, että rata ei ole oleskelu- tai leikkipaikka Kuva: Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #liikenneturvallisuus #liikenneturvallisuusviikko #turvallisestiperille

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa