Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen, mutta voimme olla iloisia siitä, että olemme saaneet paljon uusia upeita taiteilijoita mukaan Ratikan taide -hankkeeseen! 🤩 Tähän mennessä hankkeeseen on osallistunut 75 taiteilijaa ja sen puitteissa on tehty 21 taideprojektia. 🎨 Valmistuneita teoksia voi jo bongailla kaupungilla, mutta ei tässä vielä kaikki: ensi vuonna on luvassa paljon lisää teoksia! 🎉 Suuri kiitos taideprojekteihin osallistuneille Ratikan taiteen taiteilijoille sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta! 🙌 Lue lisää Ratikan taiteesta sivuiltamme tampereenratikka.fi/ratikantaide #TampereenRatikka #Ratikantaide #taide #ratikkaaika #omatampere #visittampere #freizimmer

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa