Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen, mutta voimme olla iloisia siitä, että olemme saaneet paljon uusia upeita taiteilijoita mukaan Ratikan taide -hankkeeseen! 🤩 Tähän mennessä hankkeeseen on osallistunut 75 taiteilijaa ja sen puitteissa on tehty 21 taideprojektia. 🎨 Valmistuneita teoksia voi jo bongailla kaupungilla, mutta ei tässä vielä kaikki: ensi vuonna on luvassa paljon lisää teoksia! 🎉 Suuri kiitos taideprojekteihin osallistuneille Ratikan taiteen taiteilijoille sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta! 🙌 Lue lisää Ratikan taiteesta sivuiltamme tampereenratikka.fi/ratikantaide #TampereenRatikka #Ratikantaide #taide #ratikkaaika #omatampere #visittampere #freizimmer

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa