Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Hei yhteisöllisen taiteen osaaja! Haemme avoimella portfoliohaulla taiteen ammattilaista suunnittelemaan Pyhällönpuiston päätepysäkille ympäristötaideteosta. 👩 🎨🎨 Ratikan kakkososan viimeinen pysäkki ja kääntöpaikka sijaitsee kauniissa ja luonnonläheisessä Pyhällönpuistossa ja teos tulee sijoittumaan pysäkin läheisyyteen. Taiteen toivotaan sijoittuvan luontoon saumattomasti ja tuovan lisäarvoa alueen asukkaiden arkeen. 🌳🏡 Kuulostaako kiinnostavalta? Tutustu tarkemmin portfoliohaun hakuehtoihin ja lähetä hakemuksesi. Linkki uutiseen löytyy profiilimme linkkipuusta. Haku on alkanut 30.9.2022 ja päättyy 28.10.2022 klo 15.00. Mitä on Ratikan taide? Tutustu ohjelmaan nettisivuillamme tampereenratikka.fi/ratikan-taide Havainnekuva: @tamperekaupunki ja @sitowiseoy @freizimmer #TampereenRatikka #ratikka #ratikantaide #taiteilijahaku #freizimmer #ympäristötaide

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa