Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Koirat, jotka matkustavat Ratikalla ❤️🐩🦮 Lemmikit ovat tervetulleita Ratikan kyytiin! Vaunussa on merkattuja koirapaikkoja, jotka on suunniteltu ennen kaikkea opaskoiran kanssa matkustaville. Koiran kanssa matkustavat voivat istua esimerkiksi vaunun monitoimialueella. Lemmikeistä ei peritä erillistä maksua. Oheisella kelalla on matkustajien meille lähettämiä reissukuvia. Kurkkaa myös muut suloiset koirakuvat profiilimme Lemmikit-kohokohdasta. ✨ Otamme aina mielellämme vastaan kuvia Ratikalla matkustamisesta – lemmikin kanssa tai ilman! Kun jaat kuvasi sosiaalisessa mediassa, merkitse se tunnisteella #️⃣TampereenRatikka. 📸 #TampereenRatikka #ratikkaaika #ratikka #koirakuvat #raitiovaunu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa