Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

✨ Seuraavana taideratikassa: Annikin Runofestivaali ✨ Taideratikan pop-up-esitysten sarja jatkuu tulevana perjantaina, kun Annikin Runofestivaali tuo Ratikkaan tamperelaisen runo- ja jazzorkesteri Pelle & Romantiksin. 🗣️🎶🚋 ✅ Luvassa on esittävää runoutta ensimmäistä kertaa Ratikassa ✅ Pelle & Romantiks on runoilija Pelle Romantikan (Toni Lahtinen) ja tamperelaisten huippumuusikoiden muodostama kokoonpano ✅ Pääset fiilistelemään pop-up-esitystä klo 14 alkaen linjalla 3 ✅ Saat taide-elämyksen vain matkalipun hinnalla! ✅ Pop-up-esitykset toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan festivaalien kanssa ✅ Nyt vuorossa oleva Annikin Runofestivaali on yksi Suomen suurimmista runoustapahtumista ✅ Pop-up-tapahtumia järjestetään joka kuukausi syksyyn asti Tervetuloa Ratikkaan kuulemaan runoutta ja musiikkia! 🤩 @runofestivaali @pirkanmaanfestivaalit Kuva: Pirfest/Tomi Palsa #tampereenratikka #ratikka #taideratikka #ratikantaide #popup #annikinrunofestivaali #pirfest #festivaalitraiteilla #taide #visittampere #visitfinland #finland #tram #art

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa