Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🎭 Tule torstaina taideratikkaan! 🎭 Taideratikan pop-up-esitys tulee taas, nyt vuorossa Pispalan Sottiisi! 🕺🏻 💃🏻 Kansainvälinen kansantanssifestivaali Pispalan Sottiisi tuo Ratikkaan iloisen folk-tervehdyksen Rovaniemeltä, kun Santasport Lapin Urheiluopiston tanssialan perustutkinnon opiskelijat valtaavat Taideratikan torstaina 16.6. Esitysten aikana Ratikassa nähdään erilaisia esiintyjäkokoonpanoja tutkimassa julkisen liikenteen saloja ja mahdollisuuksia. Ratikka otetaan haltuun tilaa ja tunnelmaa aistien, ennakkoluulottomasti improvisoiden. Luvassa suomalaista pelimannimusiikkia, tanssin iloa ja mukavaa tunnelmaa matkalipun hinnalla, tervetuloa kyytiin nauttimaan! 🎵 🚋 @pirkanmaanfestivaalit @sottiisi @tanssinptrovaniemi #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #popup #pirfest #pispalansottiisi2022

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa