Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Joulukuussa juhlimme Ratikan taiteen avajaisia! 🚋🎨 Tampereelle on luotu raitiotien mukana mittava julkisen taiteen kokoelma. Raitiotien osan 1 viimeisetkin taideteokset valmistuvat joulukuun aikana ja liikenteessä tullaan näkemään ensimmäinen yleisöäänestyksellä valittu taideratikka. Sen kunniaksi järjestämme Ratikan taiteen avajaiset, jotka koostuvat pop-up -esityksistä taideratikassa 9.-11.12. sekä Yo-talolla järjestettävästä tapahtumasta lauantaina 11.12. 🥳 Julkaisemme Ratikan taiteen avajaisten tarkemman ohjelman ensi viikolla osoitteessa tampereenratikka.fi/ratikan-taiteen-avajaiset Tervetuloa juhlimaan kanssamme! ❤️ #TampereenRatikka #Ratikantaide #ratikka #tampere #taide #avajaiset #julkinentaide #art #publicart #freizimmer

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa