Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Pirkkala–Linnainmaa -raitiotien katusuunnitelmaluonnoksia nähtävillä! 🙌🚋 Repost @pirkkalalinnainmaa Raitiotiekatujen katusuunnitelmien luonnoksia voi nyt kommentoida. Ensimmäisenä vuorossa on Tampereen osuuden suunnitelmia. Suunnitelmiin voi tutustua Pirkkala–Linnainmaa -allianssin nettisivuilla (pirkkalalinnainmaa.fi) ja niistä voi antaa palautetta karttapalautekyselyssä. Suunnitelmaluonnoksia esitellään yleisötilaisuuksissa maaliskuun aikana. Tervetuloa tutustumaan suunnitelmiin! Luonnokset ovat nähtävillä vaiheittain: 📍 Tampereen osuudelta 6.–20.3. 📍 Pirkkalan osuudelta 13.–27.3. 📍 Alasjärven länsipuolen asemakaavan (8931) alueelta huhtikuussa Suunnitelmia kehitetään luonnoksista saatavan palautteen perusteella. Sen jälkeen ne asetetaan virallisesti nähtäville Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan nettisivuilla ja ilmoitustauluille, ja niistä voi jättää virallisia muistutuksia kirjaamoihin. Kerromme näistä tulevista vaiheista tarkemmin myöhemmin. Lisätietoa profiilin linkistä 👆 Kuvat: @pasitiitola / Pirkkala–Linnainmaa -allianssi #TampereenRatikka #PirkkalaLinnainmaa #katusuunnittelu #muuttuvatampere #muntampere #pirkkalalankunta @pirkkalankunta @tampereen_kaupunki

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa