Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taideratikassa pop-up-herkkuja mahan täydeltä! 🎨 🍬 Eilen matkustajat saivat nauttia Pispalan Sottiisin mukaansatempaavasta tanssiesityksestä ja jo ensi viikolla luvassa on taideratikan seuraava pop-up. Tiistaina 21.6. vuorossa on nimittäin Vanhan kirjallisuuden päivät! Tiistain esitys kutsuu rauhoittumaan ja kuuntelemaan tarinoita: Vanhan kirjallisuuden päivät yhdessä Sastamalan kaupunginkirjaston kanssa ovat koonneet ratikkaa varten valikoiman kirjoja festivaaleille saapuvilta kirjailijoilta, lukijoina Kati Juurikka ja Karoliina Nikitin. Teokset vaihtelevat lastenkirjallisuuden klassikoista dekkareihin ja historiallisista romaaneista esseisiin, huumoria unohtamatta. 🕰️ Esitys Ratikan linjalla 3 noin kello 18-20. Millaiset tarinat ovat sinun mieleesi? 📖 😍 @kirjapaivat @pirkanmaanfestivaalit #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #popup #pirfest #kirjapäivät2022

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa