Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikan täydeltä kissoja ja tunteita! 🐈😻🐈 Maailmassa ei voi olla liikaa kissavideoita, eihän? Katso, miltä näyttää upouusi kissaratikkamme! 🚋🐾 Aikaisin tänä aamuna taideratikkamme suuntasi liikenteeseen yllään uusin taideteos, Milla Vuorelan 151 matkustajaa. Veikeät ja tunteikkaat kissat sulattavat ansaitusti sydämiä ja tätä Ratikkaa on odotettu. Lempinimiäkin on jo monta: Kattiratikka, Katikka, Katti Ratikainen…Kerro meille omasi! 🐱😸 Kun bongaat kattiratikan, muista tägätä meidät tunnisteella #TampereenRatikka. Video: @pasitiitola/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #kissaratikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #joukkoliikenne #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa