Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tänään taideratikassa Teekkarikuoro! 🎶 🚋 Tiistaina 12.9. luvassa on taideratikan syksyn ensimmäinen pop-up-esitys. Esitys nähdään linjalla 3 kello 18.12 Hervantajärveltä lähtevällä vuorolla. @teekkarikuoro on tehnyt musiikkia hyvällä yhteishengellä ja meiningillä jo yli 35 vuotta. Hervannan kampuksella harjoitteleva sekakuoro esittää viihteellistä pop-ohjelmistoa ja juomalauluja, kuitenkaan unohtamatta kuorolaulun klassikoita. Kuoroon kuuluu n. 50 laulajaa, mutta taideratikassa esiintyy hieman pienempi kokoonpano. Esityksellä toivotellaan onnea myös tänä vuonna 50 vuotta täyttävälle Hervannalle. 🎉🥳 Tervetuloa kyytiin nauttimaan musiikista! 😍🎭 Kuva: Juha-Matti Hakojärvi #TampereenRatikka #taideratikka #teekkarikuoro #tampere #popup

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa