Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tärkeää tietoa! Olemme matkalla kohti liikennöinnin aloittamista ja hankkeemme etenee aikataulussa. Koronatilanteesta johtuen Tampereen Ratikan liikennöintiallianssi on kuitenkin päättänyt siirtää matkustajien kanssa tehtävän avoimen koeliikenteen aloitusta toukokuulle. – Hankkeemme on edennyt esimerkillisesti ja tällaisen päätöksen tekeminen on raskasta niin tilaajan kuin Ratikan tekijöidenkin kannalta. Asia on ikävä myös kaikkien niiden kannalta, jotka ovat odottaneet kovasti kyytiin pääsyä, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö toteaa tiedotteessa. Jaksettehan vielä odottaa? Tarkka päivämäärä päätetään koronatilanteen mukaan. Tiedotamme aiheesta uudelleen ensi kuussa. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! ❤️ @nysse.fi Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa