Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Syysseikkailulle metsään! 🍂🌳 Olethan huomannut, että Tampereella pääsee suoraan Ratikalla luontoretkelle? 🍁🥾 Nappaa Ratikka kulkupeliksi ja lähde tutustumaan vaikkapa Hervantajärven retkeily- ja luonnonsuojelualueeseen. Makkarajärven nuotiopaikka on aivan kävelymatkan päässä linjan 3 päätepysäkistä. 🔥🚶 ♂️ Pakkaa eväät reppuun ja patikoi hengittämään raikasta syysilmaa! 🌲 Syyslomalla kannattaa myös tutustua uuteen digitaaliseen karttapalveluun, josta löydät retkeilyreitit, tulipaikat ja muut retkeilyyn liittyvät palvelut Tampereen seudulla. 🥰 Karttapalvelu löytyy osoitteesta ulkoilutampeereenseutu.fi @tamperekaupunki @visittampereofficial 📷: Laura Vanzo/Visit Tampere & Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #tampere #visittampere #syysloma #syyslomatekemista #retkeily #hervantajärvi #makkarajarvi #omatampere #tram #autumn #autumnvibes #finnishnature #Finland #thisisfinland

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa