Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Eilen illalla linjan 3 Ratikka muuttui afrikkalaisen musiikin keikkapaikaksi, kun Fest Afrika piipahti viihdyttämässä matkustajia tarttuvilla rytmeillään 🎷🎤 Päätepysäkissä luki Hervantajärvi, mutta hurmaava musiikki loi sen verran eksoottinen tunnelman, että olisi voinut luulla olevansa aivan eri puolella maailmaa. Kun vielä Pyynikintorille palatessa Ratikka täyttyi MM-kultajuhliin osallistuneista, oli ilo katossa! 🥰 Taideratikassa esiintyivät perkussionisti ja vokalisti Ismaela Sané, vokalisti Sofy Kap, basisti Riku Poramo sekä saksofonisti Tuure J. Mäkinen. Järjestämme pop-up-esityksiä yhteistyössä Pirkanmaan Festivaalien kanssa ja niitä on luvassa syksyyn asti 1-2 kertaa kuussa. Video ja kuvat: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy @festafrika @pirkanmaanfestivaalit #tampereenratikka #ratikka #taideratikka #ratikantaide #popup #festafrika #pirfest #festivaalitraiteilla #taide #visittampere #visitfinland #finland #tram #art

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa