Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mainiota Tampereen pyöräilyviikkoa! 🚲 Tiesitkö, että Ratikassa on paikat kuuden polkupyörän kuljettamiseen? Polkupyörälle ostetaan Ratikassa erikseen kertalippu (A-B vyöhyke). Matkustaja maksaa oman matkansa haluamallaan lipulla, esimerkiksi kausilipulla. Lisätietoja saat @nysse.fi 😊 Nappaa siis polkupyörä mukaan Ratikkaan ja lähde tutkimaan Tampereen upeita pyöräilyreittejä! 🚋 Katso @tamperekaupunki pyöräilyviikon ohjelma osoitteesta tampereenpyorailyviikko.fi/ohjelma Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #liikennöinti #matkustaminen #joukkoliikenne #pyöräily #pyöräilyviikko #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa