Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Hyvää ystävänpäivää! 💕 Bussit ja Ratikat kuljettavat nyt yhdessä Tampereen seudun matkustajia. Näiden kaverusten kyydissä matkustat jouhevasti niin töihin, kouluun, harrastuksiin, huvituksiin kuin rakkaimpiesi luokse. 🚌🚋 Millä Nysse-liikenteen kulkuvälineellä sinä ja ystäväsi taitatte matkat? Kerro se meille tämän postauksen kommenteissa 15.2.2022 mennessä ja osallistut Ratikka-aiheisen tuotepaketin arvontaan! Arvonnan säännöt: Tampereen Raitiotie Oy arpoo 3 kpl Ratikka-aiheisia tuotepaketteja ystävänpäivä-postausta Facebookissa ja Instagramissa 15.2.2022 mennessä kommentoineiden kesken. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvontaan. @nysse.fi #TampereenRatikka #nysse #ystävänpäivä #arvonta

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa