Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Joko on ikävä taideratikan pop-up-esityksiä? Iloisia uutisia, sillä ensi viikolla sellainen on taas luvassa! 👏❤️ Teatterikesäviikon kunniaksi Improvisaatioteatteri Snorkkeli ilahduttaa Ratikka numero 3:n matkustajia keskiviikkona 3.8. 🚋 🤩 Snorkkelin näyttelijät Jenna Teinilä ja Ari Puustinen improvisoivat matkustajien iloksi lyhyitä tarinoita, näytelmäkohtauksia ja lauluja yhdessä muusikko Samuel Teinin kanssa - kaikki tämä yleisön antamista aiheista ja sanoista. Snorkkelin esitykset tehdään aina vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, joten jokainen esitys on siis uniikki ja ainutkertainen kokemus. 🙌 ✨ Pop-up-esitys nähdään Ratikassa noin klo 17-18.30, tervetuloa mukaan. Tehdään yhdessä ikimuistoinen ratikkamatka! @pirkanmaanfestivaalit @tamperetheatrefestival @improsnorkkeli #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #popup #teatterikesä2022 #impro #pirfest #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa