Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

”Niin kauas kuin silmäin siintää, nään järviä lahtineen”. Tervetuloa liikkuvaan luontokuvagalleriaan ja matkalle järvimaisemaan! 🦢⛵ Tänään liikenteeseen lähti uusi taideratikkamme, yllään taiteilija Tomi Ivalon teos Matkalla järvien välissä. Joko olet bongannut sen? 😍 Taideratikan kyljet ovat keskenään erilaiset ja ne tuovat katukuvaan tamperelaisen järvimaiseman veneineen ja lintuineen. 🦆 Teos on levittäytynyt myös vaunun sisälle, jossa nähtävillä on 33 luontokuvaa. Kokemusta täydentää ääni- ja videomaisema, joka avautuu vaunuista löytyvän QR-koodin avulla. 📷: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy Ratikan taiteen toteutusta koordinoi @freizimmer Taideratikan teokset mahdollistavat @tamperekaupunki @lummeenergia @vincit_plc @optampere #TampereenRatikka #taideratikka #tampere #omatampere #näsijärvi #pyhäjärvi #taide

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa