Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tänään 1.4. pilotoimme mustamakkara-automaattia Nysse-liikenteessä! 🚋🚌🍴 👉 Mustamakkara-automaatti on asennettu Ratikan vaunuun TRO01, joka kulkee Ratikkalinjaa 3 ja bussilinjalle 7. 👉 Automaatti on toiminnassa aamusta alkaen niin kauan kuin makkaraa riittää. 👉 Annoksen saa ostettua mukaansa helposti lähimaksulla, Nyssen matkakortilla tai Nysse Mobiilissa. Kyseessä on kokeilu, jolla halutaan testata uudenlaista myyntikanavaa. Mikäli kokeilu on onnistunut, tuomme automaatit kaikille linjoille jääkiekon MM-kisojen ajaksi toukokuussa. Tulkaa testaamaan! 😋 PS. Kokeilunkin aikana toivomme, että eväät syödään vasta matkan jälkeen. @nysse.fi #mustamakkara #aprillipäivänkokeilu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa