Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Millaista on työ Ratikan parissa? 🤔 🚋 Kysytäänpä asiaa Niinalta! Sähköpäällikkö Niina Uolamon vastuulla on Tampereen Ratikan sähkörata ja tekniset järjestelmät. Mikä on Niinan tärkein työväline? Entä mikä on ollut mieleenpainuvinta Ratikka-uralla? Katso tarinasta 👆 ⭐ RATIKANTEKIJÄT: Q&A ⭐ Ratikantekijät-juttusarjassa pääset kurkkaamaan kulisseihin ja siihen, millaisia työtehtäviä meillä on. Parasta on, että sinä saat päättää, mitä ratikantekijöiltä kysytään! 💯 Mitä haluaisit tietää sähköpäällikön työstä? Kysy tarinan laatikon kautta 👆 tai esitä kysymys alla 👇. Niina vastailee kysymyksiinne ensi viikolla! #TampereenRatikka #raitiovaunu #ratikantekijät #ratikantarina #kysymykset

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa