Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Uusi artikkeli Ratikka-aika.fi:ssä❗ Toimittajamme hyppäsi Ratikan kyytiin, tapasi sekä työ-, asiointi- että huvimatkalaisia ja tiedusteli, miltä matka maistuu! Parannusehdotuksiakin kyselimme 🚋 Lue www.ratikka-aika.fi:stä, mitä Auli, Terttu, Joonas, Mervi, Maija, Aarre ja Elina vastasivat. Kuvassa: ”Mummokööriä” (luvalla sanottuna) edustivat Auli Haavisto ja Terttu Säilä – Parasta Ratikassa on vaivattomuus. Meillekin tuottaa jo vähän ongelmaa nousta korkeammalle, mutta vaunussa saa mennä ihan tasaiselta sisään ja ulos. Ja sitten on isot ikkunat, joista on ihana katsella ympärilleen, kertoo mummoköörin Auli Haavisto. Kuva: @susannalyly #TampereenRatikka #tampere #ratikka #nysse #raitiovaunu #ratikkaaika #ratikantarina #joukkoliikenne #matkustaja #VisitTampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa