Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kohta koittaa uusi vuosi – ehdit vielä hyvin osallistua Ratikan taiteen selfiehaasteeseen! 📸 👀 Ota selfie suosikkiteoksesi kanssa ja jaa se 6.1.2022 mennessä Instagramissa hashtagilla #Ratikantaide. Selfiehaasteesen osallistuneiden kesken arvotaan kolme Tampereen Ratikka -kangaskassia 🚋👜 Ratikan taiteen taideteosten luo löydät sivuiltamme löytyvän kartan avulla osoitteesta tampereenratikka.fi/taidekartta. Linkki myös biossamme! Arvonnan säännöt: Tampereen Raitiotie Oy arpoo 3 kpl Tampereen Ratikka –kangaskasseja #ratikantaide -hashtagilla julkaisun Instagramiin 6.1.2022 mennessä lisänneiden kesken. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti. Instagram ei ole osallisena arvontaan. #TampereenRatikka #Ratikantaide #julkinentaide #selfiehaaste #tampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa