Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taideratikan pop-up-esitys jälleen huomenna: Nyt Ratikassa seikkailevat Tampereen taidemuseoltakin tutut klovnit SuperrRuuti ja Hötsis! 🤡🚋 🎈 Pop-up-esitys linjalla 3 keskiviikkona 20.9. klo 17.34 Pyynikintorilta Hervantaan lähtevällä vuorolla 🎈 Klovnit jakavat kokemuksiaan taidemuseon meneillään olevasta Eetu Huhtalan näyttelystä, kertovat Ratikan taiteesta ja ovat muutenkin avoimia erilaisille taiteellisille ja vähemmän taiteellisille keskusteluille sekä kohtaamisille! Saattavat klovnit innostua itsekin taiteilemaan matkan aikana. Tervetuloa moikkaamaan Mahdollisuuksien Tilan klovniyhteisön punaneniä! 😍 @tampereentaidemuseo @pirkanmaanfestivaalit @mahdollisuuksientila Kuva: Leena Lehti #TampereenRatikka #taideratikka #tampereentaidemuseo #klovneria #popup

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa