Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Luvassa liukasta keliä – nyt varovasti liikenteessä! ❄ 🌨 Kevät saapuu Tampereelle pikkuhiljaa ja tuo mukanaan nopeasti vaihtelevia säätiloja aurinkoisesta pakkaskelistä vesisateeseen. 🌞☔ Tampereen Ratikan radan kunnossapidossa pääkallokeliä torjutaan hartiavoimin ja koko kalustolla. 🚜 Kunnossapitotöitä – kuten lumen kolaamista, lapioimista, hiekoittamista ja kaivojen avaamista – suoritetaan ratikkareitin varrella pääasiassa yöaikaan ja aamuisin sekä tarvittaessa myös päivän puolella. Kunnossapitomme ahkeroi pysäkkialueilla tiuhaan, mutta kehotamme matkustajia nyt erityiseen varovaisuuteen esimerkiksi vaunusta poistuessa. #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #tampere #omatampere #maaliskuu #kevättulee

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa