Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Repost @nysse.fi ⭐️ @tapparafansofficial ⭐️ @ilveshockey ⭐️ semifinaalit ⭐️ Pelit jatkuvat 🥳. Muistathan, että myös playoff-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junaliikenteessä kaikilla vyöhykkeillä. 🚌+🚋+🚃+🏒 ✔ Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. ✔ Muista vahvistaa matkaoikeutesi kaikilla matkoilla, myös vaihtomatkoilla. Näytä lipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippulaite on asemalaiturilla eli matkaoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista. ✔ Junaliikenteen osalta liput ovat voimassa VR:n lähi- ja kaukojunissa koko Nysse-alueella, johon kuuluu Nokian, Tesoman, Tampereen, Oriveden ja Lempäälän rautatieasemat. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä. Lue lisää Nyssen sivuilta nysse.fi/tapahtumalippu 😊 #TampereenRatikka #Nysse #matkallakanssasi #ilves #Tappara #VisitTampere #ratikka #liiga

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa