Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Facebook-postaus käyttäjältä Tampereen Ratikka

Jymyuutisia ystävänpäivään, arvon Ratikkakansa!!! ❤️ Tampereelle saapuu helmikuun lopussa radan testaukseen tarkoitettu raitiovaunu Saksasta. Tampereen Ratikan lajitoveri on vuosimallin 1981 vaunu ja se on ollut aiemmin käytössä Hannoverin raitiotieliikenteessä. Tampereella vaunua käytetään raitiotieradan ja siihen liittyvien järjestelmien testaukseen ennen lajinsa ensimmäisen Tampereen Ratikan saapumista toukokuussa. Testivaunu nähdään Hervannan katukuvassa maaliskuun puolivälistä alkaen ja testejä tehdään tarvittaessa huhtikuun loppupuolelle. #TampereenRatikka
Tampereen raitiotien testaukseen Saksassa käytössä ollut raitiovaunu – varikon ja radan testit alkavat maaliskuussa | Tampereen Ratikka tampereenratikka.fi

Tampereelle saapuu helmikuun lopussa testauskäyttöön tarkoitettu raitiovaunu Saksasta. Vaunu on aiemmin ollut käytössä Hannoverin raitioliikenteessä.