Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä ksmratina

Ihana ja elävä kaupunkimme on jatkuvasti liikkeessä. Ratikkatyömaan edistyessä haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että meille pääset rakentamisenkin aikana vallan mainiosti. Ratinaan on helppo tulla niin jalan, pyörällä, autolla kuin bussillakin. Tyyli on vapaa! Ja hyvin te olette tulleetkin, kiitos siitä! Facebookin puolella on tähän liittyen arvonta. Ota siis siinäkin kanavassa meidät seurantaan ja osallistu! Siellä kommentoineiden kesken arvotaan Ihan tästä läheltä -tuotepaketteja kolme kappaletta. Ne sisältävät mokkamestarit Tampere-kahvin ja leivonleipomo Talvi-pullat kahdelle. #tampereliikkeessä #tampereostoskeskusta #ratikallaratinaan #tampereenratikka #ratikka #ratikantarina #lajinsaensimmäinen #tamperetunnetuksi #parastatampereella #arvonta #keskelläkaupunkia #ratinaalisiaratkaisuja #ksmratina

ksmratina (@ksmratina) julkaisi Instagramissa