Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Jaa oma #lajinsanensimmäinen ja osallistu arvontaan! Katso säännöt.

Tampereen Ratikka on lajinsa ensimmäinen. Se ei kuitenkaan ole ainoa lajinsa ensimmäinen, joka on lähtenyt lentoon meiltä Tampereelta. Muita tamperelaisia #lajinsaensimmäisiä ovat mm. mustamakkara, Suomen vanhin jäähalli Hakametsä, NMT-puhelu ja sähkövalo.

Mitä muita lajinsa ensimmäisiä Tampereelta voi bongata? Jaa kanssamme tamperelainen #lajinsaensimmäinen ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Ratikka-aiheisen tuotepalkinnon!

Jakaakseni oman lajinsa ensimmäisen, toimi näin:

1. Osallistu kertomalla oma ehdotuksesi Tampereen Ratikan arvontaa koskevassa päivityksessä Facebookissa, Instagramissa ja/tai Twitterissä.

2. Voit jakaa myös kuvan tai videon omasta ehdotuksestasi Instagramissa tai Twitterissä. Muista käyttää aihetunnistetta #lajinsaensimmäinen, jotta löydämme ehdotuksesi.

3. Varmista, että profiilisi on Instagramissä ja/tai Twitterissä julkinen ja sinuun voi olla yhteydessä yksityisviestitse kanavasi kautta.

4. Arvonta suoritetaan 28.2.2020. Lennokkaimpien lajinsa ensimmäisten kesken arvotaan kolme Ratikka-aiheista tuotepalkintoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Kiva, kun osallistut! Onnea arvontaan!