Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä freizimmer

Reposted from tampereen_ratikka Ensimmäinen taideratikka hehkuu liikenteessä huomisesta alkaen! 🚋🤩 Yleisön suosikiksi syyskuussa järjestetyssä yleisöäänestyksessä noussut marijh The Glow-teos ilahduttaa taideratikan kyljissä seuraavat puoli vuotta. Muut taideratikassa nähtävät teokset ovat misswillle 151 matkustajaa, julianahyrri Paratiisiratikka, teemuraudaskoski Värivirta sekä Tomi Ivalon Matkalla järvien välissä. Kukin teos näkyy Ratikan kyljissä kuuden kuukauden ajan. Taideratikassa mukana ovat tamperekaupunki , lummeenergia , optampere sekä vincit_plc P.S. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tälle viikolle kaavaillut taideratikan pop-up -esitykset on peruttu. Ratikan taiteen avajaistapahtuma järjestetään Yo-talolla 11. joulukuuta klo 13–14.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta vaadimme ennakkoilmoittautumisen. Voit seurata tapahtumaa myös suorana lähetyksenä verkkosivujemme kautta 😊 Kuvat: pasitiitola #TampereenRatikka #Ratikantaide #taideratikka #tampere #julkinentaide

freizimmer (@freizimmer) julkaisi Instagramissa