Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä pirkanmaanfestivaalit

Tässä vielä tunnelmia eiliseltä! Jukka-Pekka Nakari ja Jussi Sipilä esittivät taideratikan pop-up -esitysten debyytissä installaatioteoksen "Ratikka ei ole vain Ratikka" matkustajien seuratessa mielenkiinnolla. Tämän viikon esitykset ovat osa Tampere Biennalen ohjelmistoa, ja esiintyjät TAMKin musiikinopiskelijoita. Ehdit kuulla Nakarin ja Sipilän esityksen vielä huomenna perjantaina, tänään esitysvuoron saa Teresa Vellacot. Taideratikan esityksiä pääset kuulemaan linjalla 3 Pyynikintorin ja Hervannan välillä noin klo 18-20 molempina päivinä. Tervetuloa kyytiin! Kuvat: Laura Lempola /Pirkanmaan festivaalit tamperebiennale tampereen_ratikka tamkmusiikki #pirkanmaanfestivaalit #tamperebiennale #tampereenratikka #taideratikka #ratikantaide #tampere

pirkanmaanfestivaalit (@pirkanmaanfestivaalit) julkaisi Instagramissa