Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Raitiotien rakentamisen myötä Tampereelle on saatu täysin uudistettu ja upea Hämeenkatu! ❤️ Hämeenkatu on kävelypainotteinen joukkoliikennekatu, ja sitä voi luonnehtia myös rauhallisen liikkumisen kaduksi, sillä nopeusrajoitus on 20 km/h. Hämeenkadulla saavat kulkea Ratikat, bussit, taksit sekä jakelu- ja huoltoliikenne sekä tietysti jalankulkijat, pyöräilijät ja muu kevyt liikenne. Miten Ratikka teidän mielestä sulautuu uudistetulle pääkadullemme? ☺️ Kuvat: Laura Vanzo / @visittampereofficial #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #Hämeenkatu #hämeensilta #tammerkoski #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa