Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Millaista on työ Ratikan parissa? 🤔 🚋 ⭐ RATIKANTEKIJÄT: Q&A ⭐ Ratikka on muuttunut silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi ja osaksi Tampereen kaupunkikuvaa. Mutta mitä kaikkea työtä tarvitaan, että kaikki sujuu saumattomasti, turvallisesti ja aikataulussa? Otetaan selvää! 🔎 Aloitamme Instagramissa Ratikantekijät-juttusarjan, jossa pääset kurkkaamaan kulisseihin ja siihen, millaisia työtehtäviä meillä on. Parasta on, että sinä saat päättää, mitä ratikantekijöiltä kysytään! 💯 Esittelemme kerran kuussa yhden työntekijän. Ensimmäisenä vuoroon pääsee Tampereen Ratikan kunnossapitoallianssin kunnossapitopäällikkö Santeri Heinonkoski NRC:ltä. 🛠️ 👷 Rata vaatii mm. lumen ja lehtien poistoa, nurmiradan hoitoa, vaihteiden huoltoa, kiskojen hiomista — kaikkea tätä ja paljon muuta. Mitä sinä haluaisit tietää kunnossapidon työstä? ❓ Esitä Santerille kysymys profiilimme tarinan kysymyslaatikon kautta. 👆👆 Vastaamme tällä ja ensi viikolla! #TampereenRatikka #ratikantekijät #ratikka #Tampere #kunnossapito

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa